Bouw & Stiel

Bouw & Stiel is opgericht om naast de inrichting van uw huis waar Hout & Stiel zich op richt, ook de buitenkant van uw huis bouwkundig helemaal naar wens te kunnen maken. Wij werken samen met VCA gecertificeerde loodgieters, timmerlieden, elektriciens, tegelzetters, stukadoors en schilders. Op deze manier kunt u echt met al uw woonwensen bij ons terecht, wel zo makkelijk.

Om u een goed beeld te geven met welke vragen en opdrachten u bij ons terecht kan is hieronder een overzichtelijke opsomming te vinden.

 • Bouwkundig advies, tekenwerk en (3D) ontwerp
  Het is belangrijk om uw ideeën voor een verbouwing goed op papier te zetten. Zo wordt goed duidelijk wat u wilt verbouwen, wat dit voor de rest van uw huis betekent en of uw ideeën haalbaar zijn. Wij zullen u adviseren en uw ideeën compleet voor u uitwerken.
 • Het regelen van de benodigde vergunningen
  Voor sommige verbouwingen is het nodig een vergunning aan te vragen bij de gemeente, dit zijn vaak lastige processen die wij u geheel uit handen kunnen nemen. Ook wanneer er geen vergunning nodig is, is het van belang dat het bouwplan past in het bestemmingsplan van de gemeenten en of deze voldoet aan bepaalde eisen. Wij zullen dit voor u onderzoeken.
 • Calculatie
  Soms is het lastig om het totale kostenplaatje van een verbouwing goed in beeld te krijgen. Onze calculator zal ervoor zorgen dat u vooraf goed weet wat uw verbouwing zal gaan kosten. Zo komt u niet voor verassingen te staan.
 • Bouwbegeleiding
  Tijdens de verbouwing is het belangrijk dat alles volgens planning verloopt. Ook zal het personeel dat aan het verbouwen is aangestuurd moeten worden. Dit wordt bouwbegeleiding genoemd, en ook dat kunnen wij geheel voor u verzorgen.
 • Oplevering
  Na de verbouwing wordt de lijst met de uitgevoerde werkzaamheden bekeken om te controleren of alle werkzaamheden juist zijn uitgevoerd. Indien wij de oplevering verzorgen zullen we samen met u alles nalopen zodat we er zeker van zijn dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Wilt u verbouwen of wilt u graag wat mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact met ons op.

Binnenkort kunt u op deze pagina foto’s van onze projecten vinden.