Allround styling

Soms kan het inrichten van een bepaalde ruimte in uw huis knap lastig zijn. Buiten het feit dat de ruimte er fraai uit moet zien is het vaak ook belangrijk dat de ruimte praktisch is ingericht. Wij helpen u hier graag bij. Op basis van uw wensen en budget zullen wij, rekening houden met uw wensen, een aangename leefomgeving creëren.

Vooraf zullen wij een aantal 3D-ontwerpen maken zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden. Mooie en praktische meubels, karakteristieke accessoires en goed kleurgebruik zijn van essentieel belang bij de inrichting. Wanneer er een passend ontwerp is gekozen realiseren wij graag de uitvoering voor u. Uiteraard is het ook mogelijk om tegen redelijke prijzen alleen advies en ontwerp aan te vragen.

Ook wanneer u op zoek bent naar de perfecte inrichting voor uw tuin, balkon of dakterras kunt u bij ons terecht. Indien u gebruik wil maken van onze diensten kunt u een afspraak met ons maken. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Afbeeldingen allround styling