3D-ontwerp

Wanneer u op zoek bent naar een meubel maar hier geen specifiek voorbeeld zoals een foto van heeft, maken wij op basis van uw wensen vrijblijvend één of meerdere 3D-ontwerpen. Op deze manier kunt u vooraf beoordelen of het 3D-ontwerp voldoet en of u de opdracht daadwerkelijk bij ons neer wilt leggen.

Het eerste 3D-ontwerp kan kosteloos worden aangevraagd. De enige gegevens die wij nodig hebben zijn de juiste afmetingen en uw wensen betreffende het meubelstuk. Uiteraard is het ook mogelijk om de afmetingen door ons op te laten meten.

Wij zijn van mening dat u dankzij onze 3D-ontwerpen niet voor verassingen zal komen te staan en goed inzicht krijgt in het soort meubel er uiteindelijk geleverd gaat worden.

Ook voor het verrichten van bouwkundige werkzaamheden en bij onze allround styling dienst maken wij gebruik van onze 3D-ontwerpen. Sterker nog, deze zijn hierbij onmisbaar. Op de afbeeldingen hiernaast kunt u een aantal van onze 3D-ontwerpen bekijken. Indien u een 3D-ontwerp wilt laten maken en/of vragen hierover heeft hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen.