TV-meubels

TV kijken in stijl…

In Nederland kijken we gemiddeld meer dan drie uur per dag televisie. Of dit gemiddelde nou wel of niet overeen komt met de tijd die u doorbrengt achter de televisie, dat apparaat verdient toch een mooi meubel onder zich. Of deze nou staat of hangt. Daarnaast kan een TV-meubel ook een echte toevoeging zijn aan uw inrichting.

Zwevende TV-meubels, onze specialiteit!

Inmiddels hebben wij al veel klanten blij mogen maken met een zwevend TV-meubel, dit betekent dat deze aan de muur wordt bevestigt en de grond niet raakt. Hierdoor kunt u gemakkelijk onder het meubel schoonmaken en het belangrijkste van alles: het ziet er ontzettend gaaf uit! Uiteraard kunt u ook kiezen voor een TV-meubel die wel op de grond staat, want ook deze zijn heel mooi.

TV-meubels zijn er in veel verschillende soorten stijlen en maten, u bent dus helemaal vrij om te bepalen hoe uw perfecte TV-meubel eruit moet komen te zien. U kunt zelf het ontwerp en de houtsoort kiezen. Bekijk hier onze houtsoorten. Ook is het mogelijk om een foto aan te leveren, zodat wij het TV-meubel na kunnen maken en indien nodig naar wens kunnen aanpassen. Dit geldt overigens voor al onze meubels.

Indien u meer informatie wilt ontvangen of een TV-meubel wilt bestellen, neem contact met ons op.

Robuust tv-meubel van hout industrieel
TV-meubel eikenhout met deurtjes
Tv meubel van nieuw steigerhout zwevend
Tv-meubel met klapdeurtje van nieuw steigerhout behandeld met grey wash
Tv-meubel gemaakt van eikenhout en steigerhout white wash met licht
Robuust tv-meubel gemaakt van oud steigerhout