Accessoires

De inrichting van een huis is niet compleet zonder woonaccessoires, dit komt doordat accessoires gezelligheid en sfeer creëren. Onmisbaar dus!

Woonaccessoires gemaakt van hout geven nog net wat meer. Dit komt omdat deze houten accessoires zorgen voor een warm, rustgevend en karakteristiek gevoel in huis. Daarnaast haalt u direct een stukje natuur in huis.

Bij Hout & Stiel kunt u terecht voor diverse soorten accessoires. Mooie houten dienbladen zijn op dit moment favoriet, maar ook een kapstok of schilderijlijst van hout kunnen uw inrichting een flinke boost geven.

Ook voor onze woonaccessoires geldt dat deze op aanvraag in 3D ontworpen en gemaakt kunnen worden. Toch zal er zo nu en dan een kleine voorraad accessoires beschikbaar zijn omdat we resthout graag gebruiken. Uiteraard kunt u hier altijd naar informeren door contact met ons op te nemen.

Wanneer u een meubel bij ons bestelt kunt u hierbij passende woonaccessoires aanschaffen. Uw inrichting er in een handomdraai geweldig uitzien. Wij adviseren u graag.

Tip! Woonaccessoires zijn ook ideaal cadeau te doen.

Een aantal woonaccessoires:

Vogelhuisje:

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Veel kleuren en variaties mogelijk
  • Leuk om cadeau te geven

Schilderijlijst:

De onderstaande lijst is gemaakt van oud steigerhout en heeft aan beide zijdes een afbeelding – 220 x 160 cm (h x b)

Kapstok:

  • Veel variaties en kleuren mogelijk
  • Een mooie toevoeging aan uw inrichting
  • Ideaal voor in de kinderkamer